Χαιρετισμος του Προεδρου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της ΑΓΡΕΚ.

Η Ελλάδα έχει ανάγκη να αλλάξει την εικόνα της πρωτογενή τομέα, και στον τρόπο που προσεγγίζει την αγροτική παραγωγή. Σε ένα κόσμο που εξελίσσεται και η τεχνολογία κάνει αλματώδη βήματα, ο αγροτικός τομέας στην Ελλάδα δεν μπορεί να έχει μια στάσιμη και απογοητευτική εικόνα.

Η αγροτική εκμετάλλευση πρέπει να είναι μια ανταγωνιστική και προσοδοφόρα επιχείρηση. Πρέπει, όπως και σε οποιαδήποτε άλλη παραγωγική επιχείρηση, να αξιοποιούνται οι δυνατότητες που προσφέρει η επιστημονική κατάρτιση και η τεχνολογία. Χρησιμοποιώντας σύγχρονα συστήματα παραγωγής να εξασφαλίζεται η άριστη ποιότητα των προϊόντων, αλλά και η υψηλή, σταθερή και εγγυημένη ποσότητα.

Το αγροτικό προϊόν μπορεί να είναι πιστοποιημένο, επώνυμο και αναγνωρίσιμο και να αυξήσει την εμπορική του αξία. Βοηθήστε τα προϊόντα σας να βρουν την θέση που τους αξίζει στην αγορά για να εξασφαλίσετε καλύτερα και το δικό σας εισόδημα. Ένα αναγνωρίσιμο προϊόν θα έχει μεγαλύτερη και σταθερότερη ζήτηση και θα μπορέσετε να διεκδικήσετε υψηλότερη κα σταθερότερη τιμή πώλησης.

Ένας δυναμικός πρωτογενής τομέας σημαίνει οικονομική ανάπτυξη για τον τόπο. Σε μια εποχή που οι προοπτικές μοιάζουν δύσκολες, ο πρωτογενής τομέας, η παραγωγή τροφίμων θα ξεχωρίσει με τις δυνατότητες του στην εγχώρια αγορά αλλά και στις εξαγωγές. Στην ΑΓΡΕΚ είμαστε σε θέση να κατευθύνουμε σωστά τα βήματα σας στον πρωτογενή τομέα, γιατί έχουμε εφαρμόσει αυτά τα οποία προτείνουμε και έχουμε την τεχνογνωσία της παραγωγής. Ξέρουμε αυτά που πρέπει να κάνεις για να πάρεις μια σωστή και ικανοποιητική παραγωγή, αλλά και τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσεις και μπορούμε να βρούμε την λύση σε κάθε πρόβλημα.  

Έχουμε την γνώση, έχουμε την τεχνολογία, έχουμε την εμπειρία.

Για την ΑΓΡΕΚ Κ. ΣΑΜΑΝΤΟΥΡΟΣ Α.Ε.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΜΑΝΤΟΥΡΟΣ
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος