Η εταιρία

Η εταιρία

Η ΑΓΡΕΚ Κ. ΣΑΜΑΝΤΟΥΡΟΣ Α.Ε. συμπυκνώνει εμπειρία 25 και πλέον χρόνων στην δημιουργία ανταγωνιστικών γεωργικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων. Με έδρα στην Χαλκίδα, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 20.000τ.μ. και με μια αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής, η ΑΓΡΕΚ αξιοποιεί την κατάρτιση και την πολύχρονη εμπειρία του ιδρυτή, κ. Κωνσταντίνου Σαμαντούρου, Πρόεδρου & Διευθύνοντα Σύμβουλου, και των συνεργατών της, στο χώρο των προηγμένων γεωργικών εφαρμογών.

Η ΑΓΡΕΚ σαν εταιρία, έχει καθαρά γεωπονικό προσανατολισμό. Στελεχώνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό (γεωπόνους ζωικής και φυτικής παραγωγής, γεωπόνους γεωργικών κατασκευών, μηχανολόγους μηχανικούς, οικονομολόγους) το οποίο πλαισιώνεται από εξειδικευμένους Τεχνίτες με μακρόχρονη εμπειρία.

Ο στόχος της εταιρίας είναι να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Ξεκινώντας από την οικονομοτεχνική μελέτη βιωσιμότητας, τον φάκελο υπαγωγής σε πρόγραμμα επιδότησης, τον σχεδιασμό και την κατασκευή, μέχρι τον εξοπλισμό, την λειτουργία και την εκπαίδευση του παραγωγού στην καλλιέργεια, η ΑΓΡΕΚ καλύπτει εξ ολοκλήρου τις μονάδες τις οποίες αναλαμβάνει, δημιουργώντας καινοτόμες σύγχρονες κατασκευές για κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου σε όλη την χώρα που θα λειτουργήσουν ως πρότυπο και αφετηρία για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην χώρα μας.

AGREK-1.jpg